CDVP wil spoeddebat inzake honkbalstadion Pioniers

Hoofddorp, 6 februari 2015 – De CDVP begrijpt niet dat collega’s in de gemeenteraad, zowel van college- als oppositiepartijen, geen haast maken om met het college in gesprek te gaan over het achterhouden van informatie inzake het Pioniers-dossier.

De CDVP heeft vanmorgen via haar fractievoorzitter Anneke van der Helm-Chandansingh om een spoeddebat gevraagd. Van der Helm is verbijsterd dat slechts de collega-fractievoorzitters van Onafhankelijk Liberaal, SRH, EEN Haarlemmermeer, GroenLinks en Forza! positief reageerden. “De grootse oppositiepartij, het CDA vindt dat de agenda van 12 februari niet aangepast hoeft te worden. Dat het college informatie heeft achtergehouden voor de raad en vragen van collega’s van Forza! en HAP onjuist en onvolledig heeft beantwoord, overtuigt de fractie van de HAP niet om het debat zo spoedig mogelijk aan te gaan.”, aldus Anneke van der Helm, fractievoorzitter van de CDVP.

De CDVP zal bij aanvang van de raadsvergadering van a.s. donderdag 12 februari bij de collega’s erop aandringen om het debat over de bestuurlijke fouten, die gemaakt zijn in dit dossier, nog dezelfde avond te voeren.

Bron: Persbericht.