Gert Kroon voorzitter van bestuur CDVP

HAARLEMMERMEER – Gert Kroon is de nieuwe voorzitter van het bestuur van politieke partij CDVP (Christen-Democratische Volkspartij). Kroon is vorige week unaniem gekozen tot voorzitter door de ledenvergadering van de partij. Ook Bert van Manen is tot het bestuur toegetreden, Lenie Kroon-van Huizen trad juist af.

‘Gert is één van de oprichters van de CDVP. Omdat hij in de vorige raadsperiode fractieassistent was, heeft hij niet plaatsgenomen in het bestuur. Nu Gert niet meer in de fractie zit, vindt het huidige bestuur het een goed idee om een van de oprichters een prominente rol in het bestuur aan te bieden’, aldus de afscheidnemende bestuursvoorzitter Hans van der Helm.

Penningmeester
De voordracht van Kroon is voor zijn vrouw Lenie reden om een stap terug te doen. Haar taken als penningmeester zullen door Hans van der Helm worden overgenomen. Nieuw bestuurslid Bert van Manen is al sinds de verkiezingscampagne betrokken bij de partij en was ook een van de kandidaten op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Bron: Dichtbij.