CDVP brengt verkiezingsprogramma 2014-2018 uit

Hoofddorp, 21 januari 2014 – De Christen-Democratische Volkspartij (CDVP) heeft haar verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart uitgebracht. Het eerste programma van deze nieuwe politieke partij heeft als titel meegekregen: “Verbinden, Versterken, Vooruitzien”. Deze drie V-woorden zijn ook terug te vinden in de uitgangspunten van de CDVP.

Het bestuur is blij met het eindresultaat. “Er ligt een helder programma, met duidelijke standpunten, dat goed onze ambities voor de komende jaren verwoord. Als lid van Ouderen Politiek Actief (OPA) en als lokale volkspartij richt de CDVP zich op diverse groepen in onze gemeente die onze steun hard nodig hebben. Senioren, gezinnen en ondernemers verdienen onze aandacht. Wij kiezen voor een gemeente waarin respect en fatsoen de toon zetten, zodat wij samen op een goede manier kunnen leven, werken en recreëren”, aldus het bestuur.

Ook lijsttrekker van der Helm-Chandansingh is zeer tevreden: “Met startersbeurzen voor jonge werkzoekenden als aanvulling op het actieplan Jeugdwerkloosheid willen wij jongeren een kansrijke start op de arbeidsmarkt bieden. Aan de andere zijde van de arbeidsmarkt dienen we leeftijdsdiscriminatie tegen te gaan om oudere werknemers uitzicht op werk te laten houden. Senioren, die al een lang werkzaam leven achter zich hebben en eventueel zorg nodig hebben, dienen we te ondersteunen. Versoberen van de thuiszorg is niet acceptabel. Soms is passende huisvesting niet voorhanden. Het opplussen van bestaande woningen kan dan hulp bieden.”

“De afgelopen maanden heeft u onze start in het gemeentebestuur kunnen volgen. Met dit verkiezingsprogramma en onze uitstekende kandidaten zijn wij in staat om die rol de komende vier jaar verder vorm te geven. De CDVP nodigt u graag uit om samen met ons aan deze gemeente te bouwen. Niet alleen door 19 maart op ons te stemmen, maar ook door daarna met ons mee te denken”, aldus de huidige fractievoorzitter.

Bron: Persbericht.