Definitieve kandidatenlijst CDVP vastgesteld

Hoofddorp, 2 december 2013 – Maandag 2 december 2013 hebben de leden van de Christen-Democratische Volkspartij (CDVP) tijdens de algemene ledenvergadering de definitieve kandidatenlijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. De huidige fractievoorzitter van de CDVP, Anneke van der Helm-Chandansingh, trekt de lijst.

Het bestuur is trots op deze gevarieerde lijst. “In totaal staan er vijf vrouwen en vijf mannen op de kandidatenlijst. De kernen Hoofddorp en Nieuw-Vennep zijn evenredig vertegenwoordigd. Politieke ervaring, ondernemerschap, jong aanstormend talent en maatschappelijke betrokkenheid, het is allemaal aanwezig bij onze kandidaten. Bovendien wordt ons lidmaatschap van Ouderen Politiek Actief (OPA) meer dan voldoende onderstreept door de achtergrond van enkele van onze kandidaten”, aldus het bestuur.

De volledige kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

1.	Anneke van der Helm		Hoofddorp
2.	Gert Kroon			Nieuw-Vennep
3.	Glenn Hussain			Hoofddorp
4.	Barbara Bendervoet		Hoofddorp
5.	Piet van Sprang			Nieuw-Vennep
6.	Marc Boerop			Nieuw-Vennep
7.	Annelies Groenewoud		Nieuw-Vennep
8.	Ria van den Brink		Hoofddorp
9.	Ellen Blommestijn		Nieuw-Vennep
10.	Bert van Manen			Hoofddorp

Ook lijsttrekker van der Helm-Chandansingh is zeer tevreden met deze lijst: “Met deze kandidaten menen wij als lokale partij voldoende ervaring en deskundigheid in huis te hebben om de belangen van onze inwoners op alle beleidsterreinen goed te kunnen vertegenwoordigen. Kandidaten waar de CDVP stuk voor stuk trots op is. Wij zullen de komende campagne vol aan de bak gaan om een mooie verkiezingsuitslag neer te zetten zodat de CDVP zich krachtig kan blijven inzetten voor de gemeente Haarlemmermeer en haar inwoners.”

Bron: Persbericht.